Marketingcommunicatie

Co-Creatie Buro vertaalt het onderscheidende van jouw merk in een communicatieconcept. Denk bijvoorbeeld aan het ontwikkelen van een huisstijl, ofwel de visuele identiteit. Zowel offline als online. Uiteraard met een cross-channel aanpak om de doelgroep zo optimaal mogelijk te bereiken. Voor iedere communicatieboodschap ontwikkelen wij een passend moment. 

Design & Concepting

Het creëren van een uniek succesvol ontwerp of voorstel, dat is design en concepting.

Met een dosis creativiteit en jouw merkwaarden als uitgangspunt verzorgen wij o.a. een brandbook, een handgemaakte schets of een 3D animatie van een winkelinterieur of pop-up store. Het grafisch ontwerpen / DTP-en van POS-materiaal, displays en drukwerk sluiten wij naadloos aan op de uitstraling van het merk.

Retail & Expocommunicatie

Retailcommunicatie
De shopper verleiden om te kopen, dát is retailen.
Met kennis van shoppermarketing ontwikkelen we belevende instore concepten, die het koopgedrag stimuleren. Om dit te bereiken wordt de merkbeleving vertaald naar een geschikte mix van communicatiemiddelen.

Expo- en event communicatie
Experience, daar draait het om bij exposities en eventmarketing.
Het ontwerpen en vormgeven van beurstands, evenementen en interactieve stands is steeds veelzijdiger. Mede door de toepassing van nieuwe digitale technieken. Co-Creatie Buro weet de doelgroep keer op keer op verrassende wijze te prikkelen, inspireren en overtuigen. Vooral door jouw merk of boodschap te laten beleven.

Organisatie & Logistiek

Creëren en organiseren: Co-Creatie Buro bewijst al vele jaren een goede partner te zijn voor ‘georganiseerde creativiteit’. Het gehele project is bij ons in goede handen.

Projectmanagement
Onze klantgerichte projectmanagers zijn het aanspreekpunt voor het gehele project.  Zij initiëren, organiseren en coördineren. Van creatie en productie tot planning, realisatie en distributie, wij regelen het. Uiteraard in overleg en binnen het gewenste tijd en budget.

Voorraadbeheer / Distributie / Merchandising / Montage
Wij beheren de voorraad en weten de weg om jouw product of concept op de juiste plek en tijd te presenteren. Onze merchandisers hebben oog voor detail. Zij zorgen ervoor dat de presentatie op elke locatie helemaal tot zijn recht komt. Elke dag weer zorgen wij voor een snelle en zorgvuldige plaatsing van POS-en promotiematerialen. En houden alle partijen up-to-date.

Co-Point

Voor een optimale samenwerking is Co-Point ontwikkelt. Het online sharingpoint voor overzicht, rapportage en realtime inzicht.

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Lees hier meer of vraag een demonstratie aan

Coffee

cocreatie buro logo

Het bureau voor visuele marketing en communicatie met een grote liefde voor retail.