Co Creatie Buro - Case SSS - foto 3

Giant iTab: innovatief en interactief aan de slag met digital signing

Innovatief en interactief aan de slag met digital signing, Giant iTab is op het goede spoor! De gigantische smartphones van het bedrijf trokken veel bekijks bij hun stand op de ISE beurs in de Amsterdam RAI. Met Co-Creatie Buro als officiële partner worden er mooie stappen gemaakt bij het inzetten van deze producten als signing oplossingen.

Het bewijs is duidelijk!

Onderzoek van IMEX wijst uit dat Giant iTab Smartphones veel effectiever zijn dan vrijstaande touchscreens en tablets. Het nabootsen van de gehele mobiele ervaring op een grote schaal, trekt een veel groter publiek en zorgt voor een intensere engagement.

IMEX Stats Giant iTab Co-Creatie Buro

Giant iTab’s effectiviteit is te danken aan de bekende look en feel van de Giant Smartphone, welke een belangrijke voorsprong geeft in het aantrekken van bezoekers. De makkelijke gebruikswijze grijpt de aandacht. Hierdoor blijven de gebruikers langer getriggerd dan bij andere digital signage oplossingen.

Het resultaat? Meer engagement in de presentatie van de digitale content en een betere afstemming van de merkboodschap: een essentiële factor voor alle sales en marketing applicaties!
Giant iTab opereert wereldwijd, hun technologie wordt succesvol gebruikt in verschillende branches.

Giant iTab Co Creatie Buro

 “ISE is de perfecte plek om professionele bureaus en integratie / doorverkoop partners te ontmoeten en zakelijke kansen met hen te bespreken. Deze partijen waarderen de nieuwste technologie. Zij zijn op zoek naar hoogwaardige oplossingen om end-user cliënten beter te laten engageren met hun klanten. We hebben verschillende succesverhalen van onze partners rond de hele wereld. Hieronder valt ook onze samenwerking met Co-Creatie Buro. Zij hebben op succesvolle wijze units aangeschaft voor Volkswagen dealers en ABN AMRO banken, welke vervolgens geïnstalleerd zijn in vestigingen door heel Nederland.”

-MARK JONES
Giant iTab CEO


Co-Creatie Buro zet de Giant iTab, of Supersize Smartphone ook in bij klanten. Bekijk hier één van de cases.

Het bureau voor visuele marketing en communicatie met een grote liefde voor retail.

  Co-Creatie Buro is onderdeel van de Crea & Artiva Groep.

Gerelateerde berichten