Hema

Activatie
Branding
Standbouw

Aanvraag

Hallo baby, hallo betere wereld! Breng de HEMA babyafdeling met 100% duurzaam katoen op een originele manier onder de aandacht op de Negenmaandenbeurs.

Realisatie

Diverse promotiepunten op de beursvloer van de Negenmaandenbeurs met als eindresultaat een authentieke HEMA ervaring op de stand, waar duurzaamheid in het middelpunt staat.

Standbouw voor HEMA: Beter voor baby én beter voor de wereld!

Trotse ouders Victoria Koblenko en Evgeniy Levchenko verzorgen dit jaar de aftrap van de HEMA-stand op de Negenmaandenbeurs. HEMA is door haar unieke stijl een graag geziene naam op de beursvloer. Dit jaar is dat niet anders, door de bekende look and feel in een “groen” jasje te steken is HEMA niet te missen in hal 8!

Co-Creatie Buro ontwerpt en realiseert de standbouw voor HEMA, met als resultaat een uniek design waarbij duurzaamheid in het middelpunt staat. Met een goede zichtbaarheid vanuit verschillende plekken in de beurszaal, vinden bezoekers de HEMA-stand met gemak. De opvallende en vrolijke stand is ontworpen om bezoekers te activeren, dit is goed terug te zien in de look and feel en digitale presentatie.

HEMA limited edition
Speciaal voor de negenmaandenbeurs lanceert HEMA een limited edition van haar welbekende babykleertjes. Te verkrijgen in verschillende designs, zijn de pakjes en rompertjes van zachte bamboestof perfect voor gevoelige babyhuidjes!

It’s a wrap!
Een onderdeel van deze limited collectie is de HEMA wrapper. Een zachte wikkeldoek met een binnenkant van badstof, die jouw baby een gevoel van geborgenheid geeft. De wrapper kan ook gebruikt worden als droogdoek of in een autostoeltje. Lekker praktisch en dus écht HEMA!

SEE MORE CASES:

cocreatie buro logo

Het bureau voor visuele marketing en communicatie met een grote liefde voor retail.