Hema

Activatie
Branding
Standbouw

Aanvraag

Lang leve HEMA! Breng onze hydrofieldoeken op een verrassende manier onder de aandacht bij de bezoeker van de Negenmaandenbeurs. Net even anders, maar wel echt HEMA.

Realisatie

Verschillende promopoints op de Negenmaandenbeurs met als einddoel een sympathieke ervaring op de HEMA-stand, waar de hydrofieldoek in de spotlight staat.

Standbouw voor HEMA: Lang leve hydrofieldoeken!

Kersverse papa Jan Versteegh opent dit jaar de HEMA-stand op de Negenmaandenbeurs. Het Hollandse merk is dankzij de fijne prijzen en het ruime assortiment aan baby-artikelen een favoriet onder bezoekers. Dankzij de herkenbare look en feel is ook dit jaar niemand ontgaan dat HEMA aanwezig is in hal 11!

Co-Creatie Buro ontwerpt en realiseert de standbouw voor HEMA, met als resultaat een speels en verrassend design waarbij de hydrofieldoek in de spotlight staat. HEMA is op meerdere locaties zichtbaar, waardoor bezoekers eenvoudig hun weg vinden naar de stand. De transparante en activerende stand is vormgegeven met bijpassende triggers, zoals wegwijzers, vloerstickers en digitale presentatie.

Duizenddingendoek
De hydrofieldoek, gemaakt van responsible cotton, is hyperhandig, hypervrolijk en ook nog eens hypervoordelig. De duizenddingendoek is in verschillende opvallende prints verkrijgbaar, die ook in het stand design terugkomen. Dankzij het fijne materiaal is de doek zacht voor het babyhuidje en ook nog eens zacht voor de portemonnee. Echt HEMA dus!

Lekker spetteren
Naast de hydrolfieldoek wordt ook de nieuwe baby badcollectie gepresenteerd. Grote dispensers geven bezoekers de mogelijkheid om de producten te voelen en ruiken. De badcollectie is natuurlijk niet compleet zonder bijpassend washandje. Deze worden dan ook op verschillende locaties weggeven bij inschrijving op de HEMA-pas. Met deze pas zijn (aanstaande) ouders als eerste op de hoogte van alle baby-nieuwtjes.

SEE MORE CASES:

cocreatie buro logo

Het bureau voor visuele marketing en communicatie met een grote liefde voor retail.

Co-Creatie Buro is onderdeel van de Crea & Artiva Groep.