Huawei

Stand ontwerp
3D uitwerking
Infosecurity beurs

Aanvraag

Huawei is één van ‘s werelds grootste leveranciers van informatie en communicatietechnologie. Voor de Infosecurity beurs was Huawei opzoek naar een onderscheidend stand ontwerp.

Realisatie

Een dynamische en toegankelijke stand: met een in het oog springende kleur als inspiratiebron en logo als opvallende eyecatcher. Een stand waarbij de nieuwste ontwikkeling en het direct contact goed tot uiting komt.
Building a better connected world
Omgeven door skyscrapers (geïnspireerd door het Huawei hoofdkantoor) en dynamische, vormen heeft de bezoeker bij het betreden van de Huawei-stand op de Storage Expo 2015 het gevoel in een ‘Smart City’ te lopen. Een plek voor informatie en inspiratie. Gekoppeld aan de trend van 2015 en eveneens het thema van de beurs: Computing Everywhere. Door de opkomst van social media en het gebruik van mobiele apparaten, is de generatie van data enorm gegroeid. Slim gebruik van data resulteert in besparing van tijd & geld. Je kunt stellen dat data, big or small, de nieuwe grondstof van onze economie wordt. Kortom, slimme data is onmisbaar geworden in onze fysieke wereld.
 
Smart City
Steden gaan zich slimmer ontwikkelen om de uitdagingen van de wereld van vandaag aan te gaan. Meer connectie met de bedrijven, bestuurders en burgers. Meer gegevens in ‘realtime’ over de stad verzamelen en op het juiste moment en op de juiste plek ter beschikking stellen. De Smart City oplossingen van Huawei leveren hier een bijdrage aan.
 
Huawei is bekend als producent en leverancier van kwalitatieve betaalbare smartphones, geavanceerde ICT oplossingen en grootschalige landelijke (mobiele) communicatienetwerken, waaronder de Smart City oplossingen. De Smart City-oplossingen leveren o.a. een bijdrage aan de verbetering van de openbare veiligheid, stedelijke diensten en zakelijke activiteiten.
 
Concept stand
Co-Creatie Buro bedacht en creëerde een creatieve stand en gaf vorm aan de horecaterrassen met als uitgangspunt “Building a better connected world”. De eenvoudig te betreden, open stand met semi-transparante banners sluit perfect aan bij de openheid van Smart Cities; data die altijd en overal voor iedereen beschikbaar is. Huawei wil een netwerk ‘bouwen’ dat voor iedereen toegankelijk is, over de hele wereld, in elke stad; Computing Everywhere. Door het gebruik van de vloeiende vormen, de grote ‘ellips’ bovenaan en visuals van wolkenkrabbers werd de wereld van ICT vormgegeven.
 

SEE MORE CASES:

cocreatie buro logo

Het bureau voor visuele marketing en communicatie met een grote liefde voor retail.