ICI PARIS XL

Merkbeleving
Winkelcommunicatie
Innovatie

Aanvraag

ICI PARIS XL zoekt een creatief partner die een waardevolle invulling geeft aan de toekomstplannen en daarnaast kan inspireren en adviseren op het gebied van alle retail activiteiten.

Realisatie

Co-Creatie Buro adviseert ICI PARIS XL over de invulling van de etalages voor een optimale merkbeleving, uitstraling en stopkracht.

MERKBELEVING BIJ ICI PARIS XL

ICI PARIS XL is al ruim 15 jaar een begrip binnen de Nederlandse beautybranche. In 2018 maakt de beautyspecialist de stap naar meer selfservice. Met het nieuwe winkelconcept reageert ICI PARIS XL op de klantbehoefte. Er zijn digitale schermen aan de etalages toegevoegd. Daarmee is het mogelijk content lokaal af te stemmen. Bewegende beelden laten de etalage opvallen in het straatbeeld met als resultaat meer stopkracht. Ook in de winkel kan de shopper een hele make-over verwachten. Het nieuwe concept staat voor luxe, stijl, toegankelijkheid en beleving.

Naast meer merkbeleving en een luxere uitstraling heeft ICI PARIS XL als doel kosten en de milieuvoetafdruk te verminderen. Co-Creatie Buro vertaalt het nieuwe etalageconcept door naar de instore presentaties. Zowel de parfumerieketen zelf als onder andere HUGO BOSS, Dior, CHANEL en Lancaster komen nu optimaal tot hun recht.

Duurzaam etalagedesign
Op advies van Co-Creatie Buro investeert ICI PARIS XL in permanente meubels en duurzame recyclebare materialen. Met als doel het vervangen van de vele tijdelijke actiematerialen. Deze vormden voorheen het etalagebeeld. Door middel van onder andere LED lichtframes en grote visuals krijgen de etalages een luxere uitstraling. Daarnaast vertaalt Co-Creatie Buro periodiek voor ICI PARIS XL en de samenwerkende merken de landelijke campagnes door naar de winkelvloer. Bij elk etalagedesign streven we bovendien weer naar aantrekkelijke en opvallende etalages binnen de strikte randvoorwaarden van elk merk.

Logistiek traject
Logistiek en distributie van de materialen naar alle circa 150 locaties wordt periodiek verzorgd door zusteronderneming Buro Beerbaum. Door middel van speciaal opgeleide etaleurs zorgt Buro Beerbaum dat de winkels er keer op keer op hun best uitzien!

SEE MORE CASES:

cocreatie buro logo

Het bureau voor visuele marketing en communicatie met een grote liefde voor retail.