Leitz/Muntstad

Joint promotion
Concepting
Product presentatie

Aanvraag

Muntstad en Leitz gaan een unieke samenwerking aan. Voor Co-Creatie Buro de taak om een passend concept te ontwikkelen voor deze joint-promotion, waarbij beide merken goed tot hun recht komen. 

Realisatie

Co-Creatie Buro ontwikkelt het samenwerkingsconcept en de een aantrekkelijke product presentatie voor in de showrooms. 

Mobiel werken met Leitz en Muntstad

Wie de Audi showrooms van Muntstad binnenloopt ziet direct de opvallende Leitz vitrinekast staan. Deze strakke productpresentatie valt goed op door de kleurenvakken, gecombineerd met sfeerfotografie. De wobblers, productbordjes en de speciaal gebrande notitieboekjes versterken het zakelijke beeld van de campagne. 

Bij aanschaf van een Audi A6 ontvangt de koper een Leitz Mobile Work Set t.w.v. € 650,-. Met dit complete Leitz pakket is mobiel en reizend werken nog comfortabeler. Daarnaast zijn de producten stijlvol ontworpen en bijzonder functioneel, net zoals de Audi A6.

Deze twee hoogwaardige merken richten zich beide op de zakelijke markt. Daarom vindt Leitz in Muntstad de ideale samenwerkingspartner om hun nieuwe lijn Leitz Complete onder de aandacht te brengen, onder een interessante doelgroep. Muntstad is bovendien altijd opzoek naar ludieke manieren om de loyaliteit te vergroten onder de huidige klanten. Samen slaan daarom ze de handen ineen en een unieke joint promotion is een feit.

Co-Creatie Buro ontwikkelt het concept en vertaalt deze vervolgens naar een Joint Promotion met diverse crossmediale middelen, online en offline.

SEE MORE CASES:

cocreatie buro logo

Het bureau voor visuele marketing en communicatie met een grote liefde voor retail.