ŠKODA

Promotie pakket
Joint-promotion
Projectmanagement
Concept en design

Aanvraag

ŠKODA en Intergamma voeren in de maand oktober een unieke joint-promotion. Aan Co-Creatie Buro de vraag om deze campagne door te vertalen naar de winkelvloer.

Realisatie

Co-Creatie Buro ontwerpt een opvallend promotiepakket voor ŠKODA en plaatst deze bij ruim 160 GAMMA bouwmarkten, in twee dagen.

ŠKODA Zaterdagklus-campagne bij de GAMMA

Zaterdag is de ideale dag om je handen eens flink uit de mouwen te steken. Voor een kleine klus óf een fikse verbouwing. Om die reden introduceert ŠKODA de zaterdagklus-campagne in samenwerking met Intergamma. Aan Co-Creatie Buro de taak om deze campagne te vertalen naar de winkelvloer.

Wie in oktober een GAMMA bouwmarkt binnenliep zag de opvallende presentatie staan; een ŠKODA CITIGO, aangekleed met een bijpassend promotiepakket voor de campagne van de ŠKODA Zaterdagklus. Daarmee komt ŠKODA dus letterlijk naar het winkelend publiek toe.

De joint-promotion duurde de hele maand oktober. De bezoeker krijgt de mogelijkheid een zeer scherp Private Lease contract af te sluiten voor de CITIGO, FABIA, FABIA COMBI en RAPID SPACEBACK en ontvangt daarbij een GAMMA cadeaupas van € 100.

Co-Creatie Buro vertaalt de campagne naar een passende winkelpresentatie en plaatst deze in twee dagen bij zo’n 160 GAMMA bouwmarkten in Nederland. In co-creatie met ŠKODA en Intergamma is er met zorg een promotiepakket samengesteld. De reboard meubelen en grof houten panelen zorgen voor een echte bouwuitstraling en passen helemaal bij de look-and-feel van GAMMA. Elke zaterdag wordt de brand activation nog extra ondersteund door een hostess bij elke bouwmarkt.

SEE MORE CASES:

cocreatie buro logo

Het bureau voor visuele marketing en communicatie met een grote liefde voor retail.