Hema

Standbouw
3D uitwerking
Activatie

Aanvraag

Hoera! Het is HEMA. Verras de bezoeker van de 9 maandenbeurs met een verfrissend en vernieuwend stand concept. Net even anders, maar wel heel HEMA.

Realisatie

Verschillende promopoints binnen en buiten de 9 maandenbeurs met als einddoel een sympathieke ervaring op de HEMA –stand. Supernormaal en herkenbaar, maar wel verrassend HEMA door de nieuwtjes, scherpe aanbiedingen en leuke prijzen.

Standbouw voor HEMA: HOERA! HET IS BAMBOE

Co-Creatie Buro verzorgt de standbouw voor HEMA op de negenmaandenbeurs: Puur bamboe, een strak en verrassend design gemaakt van goede kwalitatieve materialen. De introductie van de superzachte bamboe rompers laten je hart sneller kloppen wanneer je de stand binnenstapt. Het Hollandse merk staat dit jaar voor het eerst op de 9 maandenbeurs.

Hema gelooft in het plezier van kleine dingen. Bij Co-Creatie Buro hebben wij dit juist uitvergroot. De allerkleinste rompers staan in de spotlight. Het frisse en gebruiksvriendelijke karakter van de bamboe rompers hebben wij vormgegeven in een transparante en uitnodigende stand met bijpassende triggers, zoals vloerstickers, wandelende wegwijzer (promoteams) en promopoints bij de entree binnen en buiten.

Hema stond met de stand ook op de Babyboom Beurs in België. Benieuwd naar het resultaat? Bekijk de video hieronder:


 

SEE MORE CASES:

cocreatie buro logo

Het bureau voor visuele marketing en communicatie met een grote liefde voor retail.

Co-Creatie Buro is onderdeel van de Crea & Artiva Groep.