Stern

Standbouw
Productpresentatie
Expocommunicatie
Design en concept

Aanvraag

Ontwerp een eigentijdse en opvallende stand voor het Fleet Mobility Live event. Met als thema elektrische mobiliteitsdiensten en ‘Ervaar de vrijheid’.

Realisatie

Co-Creatie Buro ontwikkelt een interactieve stand geïnspireerd op de look en feel van het Electric Experience Center van Stern. Met als doel het promoten van de elektrische mobiliteitsdiensten.

Ervaar de vrijheid

Stern is één van de grootste automotive concerns van Nederland. Daarnaast zijn zij marktleider op het gebied van automobiliteit. Ook dit jaar is Stern weer aanwezig bij Fleet Mobility Live; hét event voor alle vormen van zakelijke mobiliteit. Het event vindt jaarlijks plaats in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam. Ook de 16e editie Fleet Mobility Live was groot succes. Met meer dan 600 deelnemers en meer dan 50 leveranciers van mobiliteitsoplossingen.

Electric Experience Center
Stern heeft in Utrecht een eigen Electric Experience Center, waar het totale gamma van elektrisch vervoer gepresenteerd wordt. Van e-bikes en e-scooters, tot EV-auto’s en bedrijfswagens. De look en feel van het center is doorvertaald naar een herkenbaar stand ontwerp voor op het event. Zo is de stand omlijst met een zwarte framework van staal. Daarnaast
 is de ruimte herkenbaar door de toepassing van wit en rood accent. Kortom, volledig binnen de huisstijl van Stern. Om de elektrische mobiliteitsdiensten te benadrukken is de stand voorzien van groene borders. Die de ruimte tevens opdeelt. Daarnaast vraagt de kleine standruimte om creatieve opbergmogelijkheden. Dankzij de groene borders is ook dit probleem opgelost.

Digitale communicatie
De vierkante standruimte is aan één zijde voorzien van een videowall met communicatie. De andere drie zijden zijn open. Dit benadrukt de vrijheid en maakt de stand toegankelijk. Op de videowall worden de diverse mobiliteitsdiensten uitgelicht. Uiteraard is er ook speciale aandacht voor het elektrische assortiment door middel van een e-scooter en EV-auto. Met behulp van de Supersize Smartphone maakt Co-Creatie Buro het voor bezoekers laagdrempelig om informatie op te zoeken en producten te bekijken.

SEE MORE CASES:

cocreatie buro logo

Het bureau voor visuele marketing en communicatie met een grote liefde voor retail.