Suzuki

3D ontwerp
Shop-in-shop
Aankleding

Aanvraag

Adviseer de Suzuki Motor dealers over het creëren van de optimale merkbeleving in de showroom

Realisatie

Co-Creatie Buro maakt een vlekkenplan per dealer en ontwerpt de showroom in een 3D design. Het resultaat; een toegankelijke ruimte, een logische winkelindeling met sfeervolle beelden en productpresentaties.

Optimale merkbeleving bij de Suzuki Motor dealer

Een toegankelijke ruimte, een logische winkelindeling, aangekleed met sfeervolle beelden en aantrekkelijke productpresentaties; dit zijn de kenmerken van de nieuw ingerichte Suzuki Motor showrooms. Met als doel; een optimale merkbeleving voor zowel de bezoeker als de dealer. 

Suzuki’s Way of Life
De propositie ‘Way of Life’ staat voor duurzaamheid, betrouwbaarheid, sportiviteit en het streven naar perfectie. Bij alles wat Suzuki doet staan haar klanten centraal. Het uitgangspunt hierbij is verwachtingen te overtreffen en te verrassen. Deze waarden zijn nu ook terug te zien in de nieuw ingerichte showrooms.

Een passend advies
Co-Creatie Buro heeft in samenwerking met Suzuki diverse showrooms omgebouwd. Zo zijn er enorme sfeerbeelden geplaatst,  is er een gezellige koffiehoek ingericht en zijn de servicebalies, plafonds en vloeren voorzien van branding. Daarnaast is de routing in de winkel aangepast en is er een shop-in-shop ontwikkeld. Kortom, voor elke dealer een passend advies, op basis van een duidelijk vlekkenplan, voor de optimale merkbeleving.

 

SEE MORE CASES:

cocreatie buro logo

Het bureau voor visuele marketing en communicatie met een grote liefde voor retail.