Pon

Eventmarketing
Concept & visualisatie
Automotive

Aanvraag

Ontwikkel een concept voor het event ‘The Moving World of Pon’ voor de merken Volkswagen, Skoda, Audi en Seat. Met als thema ‘The Future of Mobility’.

Realisatie

Het thema is vertaald naar een concept alsof er een ruimteschip is geland op het terrein. In het ruimteschip zijn de nieuwste ontwikkelingen getoond op het gebied van mobiliteit.

The Moving World Of Pon

Eventmarketing wordt steeds vaker ingezet door bedrijven. Ook automobielbedrijf Pon heeft dit ingezet met als thema  ‘The Moving World of Pon’.

Het evenement vindt plaats op de Pon Campus in Leusden. ‘The Moving World of Pon’ heeft als belangrijkste doel een bijdrage te leveren aan het uitwisselen van kennis. Hierbij bundelen alle Pon bedrijven hun krachten om de ontwikkelingen in producten, diensten en bedrijfsvoering te presenteren aan hun relaties.

Co-Creatie Buro is gevraagd ook een bijdrage te leveren aan ‘The Moving World of Pon’. Voor de merken VW, Skoda, Audi, en Seat en ook andere mobiliteit oplossingen bedenkt Co-Creatie Buro het concept en verzorgt de visualisatie.

Binnen het concept zijn de thema’s innovatie en connectiviteit op een futuristische wijze benadrukt en gevisualiseerd. Zo wordt er een grote ronde Panorama dome met een doorsnede van 23 meter op het terrein geplaatst alsof er een ruimteschip is geland, met de daarin ‘The future of mobility’. In deze dome wordt de mobiliteit van de toekomst getoond  door middel van virtual reality, interactieve displays, licht, geluid en video. Een enorm lichtgevend wifi-teken verbeeldt de thema’s innovatie en connection.

Buiten worden diverse nieuwe modellen auto’s en primeurs getoond waarvoor Co-Creatie Buro de gehele aankleding verzorgt, inclusief een Smart Flower, die staat voor duurzame alternatieve energiebronnen.

SEE MORE CASES:

cocreatie buro logo

Het bureau voor visuele marketing en communicatie met een grote liefde voor retail.