0

Valtech

3D concept
Virtual Reality
Projectmanagement
Standbouw

Aanvraag

Emerce E-day: een conferentie waar alles draait om digitale innovatie. Vanuit Valtech de uitdaging; ontwikkel een uitnodigende en opvallende stand, welke uitnodigt om een connectie te maken.

Realisatie

Co- Creatie Buro ontwerpt het 3D design voor de stand waarbij we de boodschap ‘Connect what’s not connected’ hebben doorvertaald naar de verschillende stand items.

Valtech op de Emerce E-day

Een dag vol inspiratie en ideeën van diverse sprekers over ontwikkelingen, strategieën, concepten en technologieën op het gebied van digitalisering; dat is wat je kunt verwachten van Emerce E-day. En natuurlijk zijn alle grote spelers daar aanwezig om zich te verrijken en om te netwerken. 

Valtech, global digital agency en sponsor van dit festival, wil haar relaties ontvangen op een impactvolle stand. Co-Creatie Buro ontwerpt en plaatst deze. Met de duidelijke Valtech branding op de banners boven de stand, die van beide looprichtingen goed te zien is, kan niemand Valtech missen.

De kubuswand is een echte eye-catcher. De Virtual Reality zorgt voor activatie op de stand en middels een sfeerbeeld wordt deze beleving versterkt. Om activatie te stimuleren is ook de Supersize Smartphone geplaatst. Deze interactieve display maakt het voor bezoekers laagdrempelig om informatie op te zoeken

“De samenwerking met Co-Creatie Buro is erg prettig. Co-Creatie Buro begrijpt de briefing en komt snel met creatieve voorstellen. Deze zijn verrassend en vernieuwend. Daarnaast streeft Co-Creatie Buro naar kwaliteit. Wat ik erg fijn vind is de persoonlijke betrokkenheid bij het project. Zo kwam Tyno, de Commercieel Directeur, de dag voor het event persoonlijk bekijken of de stand er goed bij stond. Topservice!” – Elise Vroonland, Marketing Manager Valtech.

SEE MORE CASES:

cocreatie buro logo

Het bureau voor visuele marketing en communicatie met een grote liefde voor retail.