Van Den Udenhout

3D-Ontwerp
Platform
Projectmanagement

Aanvraag

Ontwerp een creatief platform, dat goed opvalt in de Volkswagen/Audi Showroom met als thema: Duurzaam, ecologisch en milieubewust.

Realisatie

Een aantrekkelijke presentatie, die helemaal past en toch opvalt binnen de gestelde richtlijnen van beide merken

SHOP-IN-SHOP

Experience wordt steeds belangrijker in de showroom. De klant wil een unieke ervaring en beleving.
Het e-mobiliteitsplatform voorziet in de behoefte om een unieke en informerende merkexperience te creëren.

In het e-platform staan innovatie en beleving centraal. Wanneer de bezoeker het e-platform betreedt begeeft hij zich in het centrum van e-mobiliteit. De ronde vormen zijn toegankelijk en opvallend in contrast met de strakke showroom.
Hierdoor wordt de bezoeker automatisch naar het platform getrokken. Het hangende element aan het plafond versterkt de navigatie. De buitenzijde is attractief en trekt hiermee de bezoeker verder naar binnen. De binnenzijde is informatief, waarbij de losstaande wanden elk een segment van e-mobiliteit vertegenwoordigen: elektrisch rijden, financieel voordeel, technologie en service.
Het centrum van het platform is voorzien van interactieve devices; dit is het laadpunt voor de persoonlijk afgestemde mogelijkheden.

Kortom: het e-platform is een plek waar de bezoeker eenvoudig zijn weg vindt tijdens zijn inspiratiereis naar het wagenpark van de toekomst.

SEE MORE CASES:

cocreatie buro logo

Het bureau voor visuele marketing en communicatie met een grote liefde voor retail.