Kennisevent ‘Zichtbaar Verrassen’ Versie 2

Ik zie, ik zie wat jij niet ziet

Laat je inspireren om te kunnen verrassen!

Nijkerk, vrijdag 19 oktober 2018 – Co-Creatie Buro en GT Reclame organiseren in samenwerking met Bedrijvenkring Hoevelaken-Nijkerk het kennisevent ‘Zichtbaar Verrassen’. Met als doel om het belang van onderscheidende zichtbaarheid te benadrukken onder regionale bedrijven. Een groot succes met de laatste facts en technieken, nieuwe inzichten op beeldtaal en zintuigelijke ervaringen.

Hoe zichtbaar ben jij?
Om zichtbaar te zijn moet je opvallen en je onderscheiden als onderneming. Zeker nu het aantal contactmomenten toeneemt door het online speelveld. Maar hoe zorg je ervoor dat je opvalt met krachtige beelden op een speelse en verrassende manier? Welke beeldtaal zorgt ervoor dat je boodschap onthouden wordt? Gastspreker Wim Honders presenteert de universele beeldwetten en de do’s & don’ts omtrent visual storytelling.

Alle zintuigen geprikkeld
“Mijn rijbewijs is afgepakt… Omdat ik nog maar 0.8% zie.” Joost Rigter inspireert met zijn verhaal over een zeldzame oogaandoening. Is het leven dan minder mooi? Absoluut niet, aldus Joost. Hij nam de BHN leden mee in zijn wereld door hen te blinddoeken.

De gehele avond konden gasten ook bijzondere tech-gadgets ervaren. Van de een 3D-projectie en de Microsoft HoloLens tot Amazon Alexa en een Supersize Smartphone. Alle zintuigen zijn geprikkeld, want naast horen, zien en voelen kon er ook geproefd worden.

Een andere kijk op beelden
Zichtbaarheid staat bij beide bedrijven centraal. Co-Creatie Buro ontwikkelt en organiseert opvallende merkbeleving, contentcreatie en visuele marketingcommunicatie. Met een enthousiaste denkwijze maken zij merken herkenbaar en vooral zichtbaar. Altijd met een creatieve vertaalslag en een commercieel oogmerk. De kracht van GT Reclame is het letterlijk herkenbaar maken van merken met effectieve signing.

In co-creatie met Bedrijvenkring Hoevelaken Nijkerk, Leut, Warsteiner, Salentein, Van de Pol Catering, Showdesign, Blast en Q&A.

Gerelateerde berichten

%s